Schoonheidsinstituut Valerie - Brakel
Logo

OMNILUX LED

Omnilux Led

Omnilux led is dé nieuwste ontwikkeling in led-lichttechnologie, die een jeugdige, gezonde uitstraling binnen handbereik brengt voor iedereen.

Omnilux led is een 100% natuurlijke en veilige methode, volledig medisch onderbouwd, die niet enkel voor huidverjonging maar ook voor tal van huidproblemen wordt toegepast.

De klant legt zich onder de lamp en geniet van het zuivere energetische licht dat door de huid gaat en geabsorbeerd wordt door onze cellen en celonderdelen. Er ontstaat een proces waardoor de cellen gestimuleerd worden om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid die haar vitaliteit verliest in de loop der jaren, weer actief en vitaal.

Met de Omnilux led worden producten dieper ingewerkt en wordt uw huid algemeen gezond gemaakt.

Toepassingen: Rimpels ,huidverslapping , hydratatieverhogend, beschadiging door de zon (ook zonnebrand), huidirritatie, verwijde pörien, couperose-rosacea, wondheling, psoriasis, pigmentvlekken, vitiligo  • Zuivere ledbehandeling
    € 35

  • Ledbehandeling met vitamine c en diepe peeling:
    € 55

  • Ledbehandeling in combinatie met hydrabrasie
    € 85

  • Aangezien elke huid anders is nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend consult zodat ik samen met u een aangepaste therapie kan uitwerken en waarbij de te verwachten resultaten besproken worden!

Schoonheidsinstituut Valerie

Uw instituut voor huidverbetering en anti-ageing